top of page

SUPPORT

For teknisk support, send mail til: dag@powercontrols.no og beskriv så nøyaktig som mulig hva saken gjelder, hva som observeres, kontakt-info osv., så vil vi ta kontakt så snart som mulig.

TEKNISK SUPPORT

Vår ekspertise og lange erfaring fra felt-prosjekter står til din rådighet, og er lett tilgjengelig. Du kan være trygg på å få hjelp når det trengs, og etter avtale yter vi også support i helger og på røde dager, dvs. 24/7.

Vi har også et nært samarbeide med Moss Elektro AS, som har 60 godt hvalifiserte medarbeidere med et bredt kompetansefelt. Moss Elektro har gjennomgått opplæring hos oss, på våre anlegg med solceller, brenselceller og batterisystemer, slik at også de kan bistå med support om vi skulle være opptatt (f.eks. på feltjobb utenfor dekning).

SERVICEAVTALE

Vi skreddersyr service-avtaler (SLA) etter kundens behov, slik at kunden får det service-nivå og den responstid som trengs for den aktuelle installasjonen.

FORESPØRSEL / PROSJEKTBESKRIVELSE

Standard-spesifikasjon offgrid fyller du ut HER.

Fyll gjerne ut denne standard-spec'en og send til oss, om du har behov for strøm på en fjerntliggende plass. Basert på disse opplysningene vil vi uforpliktende lage en skisse til løsning, ta kontakt for å diskutere denne, og så sende et konkret tilbud.

bottom of page