top of page

Om Power Controls

Historie

Power Controls AS ble grunnlagt i 1997, og de 10 første årene leverte selskapet ladesystemer for alle typer batterier til ulike bransjer. I 2006 leverte vi egenutviklede ladere (SmartEx™) for profesjonell sambandsradio til Forsvaret.

 

Siden 2008 har selskapet fokusert på alternative strømforsynings-systemer, for kraftforsyning til steder uten nettstrøm. Selskapet omorganiserte driften etter corona-epidemien i 2020 og endret navn til Power Contact AS, og er idag ledende i Norge på utvikling, produksjon og installasjon av turnkey, autonome strømforsyningsanlegg til det profesjonelle markedet. Logo, mail-adresser og sentralbord er uforandret, og merkevaren Power Controls benyttes fortsatt.

 

Vårt egenutviklede konsept Smart Energy Station™ leveres i en rekke ulike varianter, og er redundante hybridanlegg som baserer seg på sol-energi, vind-energi, aggregat og brenselceller.

NB: Vi jobber ikke lengre på privatmarkedet!

 

All produksjon foregår ihht. ISO9000-normen, hos

Moss Elektro AS.

Service på stedet, raskt og effektivt, sikrer stabil strøm alle dager i året.

Feltjobbing

Vi i Power Controls sitter ikke bare på kontoret og selger "bokser". Hele året er vi på oppdrag ute i felten, både for proff-kunder og hyttekunder. Dette gir oss verdifull erfaring som vi bringer med oss tilbake på tegnebrettet, når vi utvikler og dimensjonerer strømanlegg for hytter. Dette gir deg trygghet for at du ikke bare handler produkter, men ferdige systemer, som er gjennomprøvde og som faktisk fungerer i praksis.

 

Nedenfor kan du se en film om hvordan vi jobber i felt. Husk å velge kvalitet "HD".

Abonnér på vår video-kanal og se flere filmer her:

bottom of page