Om Power Controls

Historie

Power Controls AS ble grunnlagt i 1997, og de 10 første årene leverte selskapet ladesystemer for alle typer batterier til ulike bransjer. I 2006 leverte vi egenutviklede ladere (SmartEx™) for profesjonell sambandsradio til Forsvaret.

 

Fra 2008 har selskapet fokusert på alternative strømforsynings-systemer, for kraftforsyning til steder uten nettstrøm. Power Controls AS er idag ledende i Norge på utvikling, produksjon og installasjon av turnkey, autonome strømforsyningsanlegg til det profesjonelle markedet.

 

Vårt egenutviklede konsept Smart Energy Station™ leveres i en rekke ulike varianter, og er redundante hybridanlegg som baserer seg på sol-energi, vind-energi, aggregat og brenselceller.

 

I 2014 hadde selskapet 5 ansatte, og en omsetning på ca. 12MNOK.

Feltjobbing

Vi i Power Controls sitter ikke bare på kontoret og selger "bokser". Hele året er vi på oppdrag ute i felten, både for proff-kunder og hyttekunder. Dette gir oss verdifull erfaring som vi bringer med oss tilbake på tegnebrettet, når vi utvikler og dimensjonerer strømanlegg for hytter. Dette gir deg trygghet for at du ikke bare handler produkter, men ferdige systemer, som er gjennomprøvde og som faktisk fungerer i praksis.

 

Nedenfor kan du se en film om hvordan vi jobber i felt. Husk å velge kvalitet "HD".

Se flere videoer om feltjobbing på vår Youtube-kanal: 

Power Controls AS

Bjørnåsveien 5

1596 Moss

Norway

 

Tel:          [+47] 69 700 300

Epost:      salg@powercontrols.no

Support:  dag@powercontrols.no

Power  Anywhere 

ARCTIC POWER SPECIALISTS

Hyttestrøm:

 


Proff-anlegg:

Organisasjonsnummer (VAT no.): 990769990

© 2019  Power Controls AS  -  All rights reserved