top of page

ONGRID

Ongrid solcelleanlegg blir stadig mer populært, og det finnes gode støtteordninger for private husholdninger gjennom programmet til ENOVA

Power Controls prosjekterer, leverer og installerer både solcelleanlegg og vindkraft for Ongrid-applikasjoner (tilknyttet det offentlige strømnettet). Selve montasjen utføres av våre samarbeidspartnere (registrerte installatører).

Alle bruker strøm, og alle kan i prinsippet produsere sin egen strøm, ved bruk av fornybare energikilder som f.eks. sol og vind. Vi leverer også batterilagring (ESS), for de som ønsker å bruke mer av egenprodusert strøm, redusere effekt-topper, eller rett og slett øke effekt-kapasiteten (f.eks. for hurtiglading av elbil).

Power Controls leverer til industri, institusjoner og landbruk.

SOLENERGI FOR BEDRIFTER OG LANDBRUK

Har du et større bygg, f.eks. industri, landbruk, flyplass, idretts-arena e.l., prosjekterer, leverer og installerer vi komplett, nøkkelferdig anlegg i hele Norge, inkludert Svalbard.

Vi leverer også lagrings-systemer, såkalt ESS: Energy Storage Systems, slik at en større del av solenergien kan benyttes i bygget, istedenfor å selge den tilbake til nettet. Dette bidrar til økt lønnsomhet for anlegget. Du reduserer også spiss-effekten som du belaster strømnettet med (såkalt peak-shaving), som reduserer effekt-leddet på strømregningen (som er betydelig, og økende).

Power Controls prosjekterte, leverte og installerte i 2016-2018 det desidert største solcelleanlegget i verdens nordligste by Longyearbyen, Svalbard.

powercontrols.png
fronius.png
Logo_SMA.svg.png
bottom of page