top of page

JINKO SOLAR

NYHET

Solceller fra verdens største solcelleprodusent!

JINKO™ solceller har blitt en industristandard på ONGRID-markedet (solceller tilkoplet det offentlige strømnettet), og JINKO™ produserer i 2016 ca. 25 millioner solcellepaneler!

Virkningsgrad

Solceller fra JINKO™ har høy virkningsgrad (ca. 17%). I tillegg har våre JINKO/MX™-paneler en unik optimaliseringsteknologi, som gjør at skyggedekning av deler av panelene fører til mindre effekt-tap enn hos alle andre paneler på markedet.

 

Denne optimaliseringen gir økt strømproduksjon i forhold til andre paneler, og oppnås ved å integrere 3 stk. MAXIM-omformere (MPP-trackere) i hvert panel.

 

Mer informasjon om denne teknologien kan du få ved å se disse to videoene:

Hvorfor er optimalisering viktig?

På litt større hyttestrøm-anlegg, med mer enn 2-3 paneler, seriekopler vi panelene for å unngå energitap i kablene. Ved f.eks. 3 seriekoplede paneler, der et tre, et tak-utstikk eller snø/is dekker deler av det ene panelet, skjer følgende:

Vanlige solcellepaneler
Solcellepaneler m/optimizere (f.eks. TIGO)
Jinko/MX

Røde paneler gir liten eller ingen effekt. Blå paneler gir full effekt.

Lavest pris

Siden JINKO™ Solar er verdens største solcelleprodusent, har de et uslåelig pris/ytelses-forhold. De har svært høy kvalitet, og lav pris grunnet det store volumet. Vi importerer JINKO/MX-paneler direkte fra fabrikken, som norsk representant for JINKO™ Solar. Det gir deg som kunde en stor fordel.

 

Ring oss idag og be om et tilbud, og du vil bli positivt overrasket!

Kvalitet

JINKO™ Solar imøtekommer alle internasjonale kvalitets-standarder med god margin (legg spesielt merke til snø-last spesifikasjonen, som er viktig i Norge):

Garanti

JINKO™ Solar gir bedre garantier enn de fleste andre solcelle-produsenter:

Datablad

Vi lagerfører JINKO™-paneler av ulike typer, og det kommer stadig nyheter som gjør at lagerførte modeller byttes ut med nye. Ring oss derfor og be om datablad og pris på aktuelle paneler!

Standard JINKO™-paneler:

 

 

JINKO/MX -paneler:

JINKO™ Solar

Se firma-presentasjon her:

bottom of page