SYSTEMER

 
Power Controls er spesialister innen alternative, autonome strømforsyningssystemer (APS). Disse leveres nøkkelferdige, i en rekke ulike størrelser og innpakninger, både til proff-markedet og fritids-markedet. Systemet kalles Smart Energy Station™, og kjennetegnes ved at man kombinerer flere ulike energi-kilder som tilsammen gir den mest stabile, miljøvennlige og økonomisk gunstige strømforsyningen som er mulig, på steder uten tilgang til nettstrøm.

Smart Energy Station™ - FC

Smart Energy Station™ - FC (Fuel Cell) er en familie hybridsystemer med brenselcelle som backup. Slike systemer benyttes der døgnkontinuerlig forbruk er i området
1-100W, f.eks.:

Brenselcelle EFOY pro 2400
  • Telecom (5G, radiolink, sikringsradio, VHF/UHF)
  • Forskning (måle-utstyr i felt)
  • Geologi (rassikring)
  • Kamera-overvåkning
  • Meteorologi
  • Alarmanlegg
  • Backup (redundans) for aggregat-anlegg
  • Trafikktelling
Les mer om Smart Energy Station™ - FC på denne siden.

 

Smart Energy Station™ - APS


20131213_142321-12
Smart Energy Station™ - APS (Alternative Power System) er en familie hybridsystemer med aggregat som backup, og mulighet for brenselcelle som ekstra backup (redundans). Slike systemer benyttes der døgnkontinuerlig forbruk er i området 50-3000W.

Ekstra redundans brukes i samfunnskritiske installasjoner (f.eks. nødnettet), der det både er strenge krav til oppetid og periodevis vanskelig tilgjengelighet til anlegget (gjerne vinterstid).

Mer informasjon på disse sidene.
 

Smart Energy Station™ - APS/mobile

Smart Energy Station™ - APS/mobile er en familie mobile strømforsyningssystemer, som strømforsyner midlertidige eller mobile installasjoner med strøm på steder uten nettstrøm.

Systemene gir vesentlig økt autonomitet og reduserte driftskostnader sammenlignet med hyppig eller kontinuerlig aggregat-kjøring.

Les mer om SES-APS/mobile på disse sidene.

20130521_215256-251-2  P1040899-158


_DH62757
Smart Energy Station™ - APS/spesial, 1kW kontinuerlig (24/7) med trippel redundans, for TETRA basestasjon (Nødnett).