SUPPORT

 

Telefon

Innenfor vanlig kontortid treffer du alltid en hyggelig salgsmedarbeider som vil bistå deg med assistanse over telefon.

Gjelder det tekniske utfordringer, anbefaler vi at du først sender oss en mail og beskriver situasjonen så godt som mulig. Da blir det enklere å forberede gode svar, samt å følge opp henvendelsen videre. En av våre ingeniører vil svare deg eller ringe deg innen kort tid.
 

Mail

Mail er den beste og sikreste måten å kontakte oss på, og bruk gjerne signatur i alle mailer til oss, der det framgår navn, telefon, mobil og mailadresse. Da er det enklere og raskere for oss å få kontaktet deg.

Mail til salg@powercontrols.no leses også utenom vanlig kontortid, og i ferier.
 

Fjernstyring og overvåkning

Mange anlegg er levert med utstyr for fjernstyring, overvåkning og oppgradering via modem. Dette er nyttige verktøy for rask feilsøking og vedlikehold, og anbefales der det er mulig.

Vår driftssentral overvåker installasjoner i hele Norge, enten ved henvendelser fra kunden, ved alarmer, eller i perioder regulert gjennom en service-avtale.
 

Servicebil

Trenger du assistanse på stedet, rykker vi ut med servicefolk og fullt utstyrt service-bil. Denne tjenesten dekker hele sør-Norge, og i visse tilfeller helt nord til Saltfjellet. Nord for Saltfjellet har vi egne kvalifiserte samarbeidspartnere som yter assistanse på stedet, hurtig og effektivt.
 

Helikopter

På utilgjengelige steder, benytter vi helikopter slik at jobben blir gjort raskt, sikkert og effektivt. Vi har gode avtaler med de største helikopter-selskapene, slik at vi dekker hele Norge (inkludert Svalbard).
 

Responstid
IMG_3952-3

Gjennom  ulike typer serviceavtaler, garanterer vi den responstid som kreves for ditt anlegg. 

Våre kunder som har samfunnskritiske anlegg, har tilgang til 24/7 service fra oss og våre partnere, der vi raskt rykker ut på site, med bil og helikopter, når situasjonen krever det.

Vi holder også lager av kritiske reservedeler og midlertidige power-løsninger som raskt kan settes i drift på stedet, for å unngå nedetid.

 
Telefon:             69 700 300           (tast 9 for vakttelefon)
Mail salg:          salg@powercontrols.no
Mail teknisk:    dag@powercontrols.no

Postadresse:   Postboks 3050, 1506 Moss

Kontortid:          09:00 - 17:00 alle arbeidsdager


OBS!!!
Vi har stengt for juleferie i perioden 21. desember til 3. januar, og åpner igjen mandag 4. januar. Er det noe som haster og du har serviceavtale, send en SMS til: 90752832.SEC
Smart Energy Control™ er ett av våre egenutviklede Scadasystemer for fjernstyring og overvåkning av strømforsyningsanlegg.slide_1
Serviceavdelingen har kort responstid når det kreves, uansett hvor i Norge på-stedet-assistanse kreves.